Opleiding tot Weten Coach


We zijn trots op ons Weten programma en willen zoveel mogelijk mensen helpen meer geluk te ervaren en alles uit het leven te halen wat er inzit. Door Weten Coaches op te leiden, creëren we de mogelijkheid om het Weten programma op verschillende locaties op te zetten. 

Tijdens de opleiding tot Weten Coach leer je hoe je mensen op een simpele manier uit kunt leggen hoe het mentale systeem werkt. Je leert belangrijke vragen te stellen en gesprekken te begeleiden. Een Weten Coach durft zich kwetsbaar op te stellen, heeft een groot empathisch vermogen en ruime kennis over het mentale systeem.

 

De kosten voor de opleiding zijn normaal gesproken €1125,-, maar wij bieden de opleiding momenteel aan voor €750,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal en koffie/thee. De opleiding tot Weten Coach bestaat uit 6 bijeenkomsten van 3 uur en vindt plaats aan de Oversteweg 2 in Hengelo. Je dient iedere bijeenkomst bij te wonen; een les inhalen is in overleg mogelijk. Na succesvol afronden van de opleiding ontvang je een certificaat en ben je gecertificeerd Weten Coach. Al onze Coaches worden vermeld op deze website. Als gecertificeerd Weten Coach wil je natuurlijk graag op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

Voor €250,- per jaar neem je 2x per jaar deel aan onze bijscholing in Hengelo, blijft je vermelding op onze website actief en ondersteunen we je te allen tijde.

 

Op een zaterdag 7 september van 14.00u tot 17.00u start er weer een nieuwe opleiding tot Weten Coach.

 

Inschrijfformulier opleiding  

“Het leven is wat we er zelf van maken.

We hebben wel degelijk een keuze.

Niet in wat je overkomt, maar wel in hoe je daarmee omgaat.

Wij hebben een oneindig intelligente geest.

Wij hebben een oneindig intelligent brein.

Dat moeten we voor onszelf gebruiken.

We kunnen heel veel veranderen,

maar we moeten het wel zelf willen.”