Verbeter jouw mentale welzijn!


Wil jij beter om leren gaan met weerstanden, stress en met emoties?

Niemands leven is volkomen vrij van teleurstelling, weerstand, angst, pijn en verdriet.

Is het niet beter om hiermee om te leren gaan in plaats van het uit de weg te gaan?

Het Weten programma leert jou op een simpele manier hoe het mentale systeem werkt. Een preventief programma dat geschikt is voor iedereen! We praten over alledaagse dingen en leren jou hoe om te gaan met weerstanden, stress en emoties als angst, spanning en verdriet. 

Het is een tijd van extreme verandering. Alles gaat snel. Het leven is een emotionele rollercoaster en daar hebben wij niet altijd grip op..

 

Het is hoog tijd om over emotie en over gevoel te praten

Met elkaar in gesprek te gaan

 

Het programma

Het Weten programma bestaat uit maandelijkse bijeenkomsten van 2 uur in onze prachtige locatie aan de Oversteweg in Hengelo.

Er wordt veel aandacht besteed aan wat er speelt bij de deelnemers. Tijdens de bijeenkomsten praten we over onderwerpen die door de groep worden ingebracht en we behandelen iedere module een onderdeel uit onze Mental Coaching methode.

Deelnemers kunnen maandelijks opzeggen en zitten dus nergens aan vast. Iedereen is welkom om een keer gratis en vrijblijvend deel te nemen aan een module. Daarnaast organiseren we regelmatig een Weten avond waarin we mensen de sfeer laten proeven en meenemen in de inhoud van het programma.

 

Voor €30,- per maand mag je 10x per jaar deelnemen aan een Weten module. Ook kun je op ieder moment opzeggen;

je zit dus nergens aan vast. Om te kijken of het wat voor je is, mag je altijd een keer gratis en vrijblijvend deelnemen.

 

 

“Het leven is wat we er zelf van maken.

We hebben wel degelijk een keuze.

Niet in wat je overkomt, maar wel in hoe je daarmee omgaat.

Wij hebben een oneindig intelligente geest.

Wij hebben een oneindig intelligent brein.

Dat moeten we voor onszelf gebruiken.

We kunnen heel veel veranderen,

maar we moeten het wel zelf willen.”

 

- Ben Middelkamp

 

De Weten Coach

Naast de maandelijkse bijeenkomsten in Hengelo, leiden wij mensen op tot Weten Coach. Deze opleiding maakt het mogelijk om het Weten programma op te zetten op verschillende locaties in Nederland, maar ook binnen bijvoorbeeld scholen en bedrijven.

Meer informatie vind je hier >>

Lezing

Wil jij het Weten programma onder de aandacht brengen binnen jouw school of bedrijf? Of misschien wel binnen jouw familie of vriendengroep? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!